Sposób przygotowania

Krok 2 / 3

Do mięsa mielonego dodać sól, pieprz i zioła prowansalskie, dodać namoczoną czerstwą bułkę. Grzyby i cebulę pokroić w drobne kawałki i usmażyć na patelni. Następnie wymieszać z mięsem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    ciekwy przepis:D
  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    wow nie próbowałam jeszcze takich ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !