Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka pekińska z czarnymi oliwkami i sosem z musztrda francuską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
cebula biała 1 szt
oliwki czarne 7 szt
majonez 1 łyżka
śmietana 2łyżki
Musztarda francuska Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka pekińska z czarnymi oliwkami i sosem z musztrda francuską

Kapustę myjemy suszymy i kroimy w paseczki .Cebule siekamy dodajemy do kapusty . Oliwki kroimy w plasterki mieszamy z kapustą .Robimy sos.Mieszamy 2 łyżki śmietany z 2 łyżkami musztardy francuskiej ,dodajemy łyżkę majonezu .Mieszamy dodajemy do surówki.Mieszamy .doprawiamy solą i pieprzem do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 17.06.2012 16:16
super
radosna29 20.02.2012 13:14
Ciekwy przepis .Dzis robie na obiad
jolanta19 19.02.2012 18:28
mniam
agugu1989 19.02.2012 12:30
mniam:)
iwa643 19.02.2012 06:53
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak