Składniki:
matjasy | 5 szt. |
cebula | 4 szt. |
majonez | 1 słoik |
Sól i cukier po | 1 łyżeczce |
ocet 10 % | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
papryka czerwona | |
marchew | |
ogórek kwaszony | 4 szt. |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
matjasy | 5 szt. |
cebula | 4 szt. |
majonez | 1 słoik |
Sól i cukier po | 1 łyżeczce |
ocet 10 % | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
papryka czerwona | |
marchew | |
ogórek kwaszony | 4 szt. |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: