Składniki:
wołowina | 1 kilogram |
kiełbasa zwyczajna | 1 sztuk |
boczek | 8 plasterek |
cebula | 1 sztuk |
ogórki konserwowe | 3 sztuk |
olej do smażenia | 1/4 szklanka |
musztarda | 2 łyżka |
sól | 0,5 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 2 szczypta |
wołowina | 1 kilogram |
kiełbasa zwyczajna | 1 sztuk |
boczek | 8 plasterek |
cebula | 1 sztuk |
ogórki konserwowe | 3 sztuk |
olej do smażenia | 1/4 szklanka |
musztarda | 2 łyżka |
sól | 0,5 łyżeczka |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 2 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: