Zrazy zwijane z ryby

Zrazy zwijane z ryby

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    1,5 kg
  • sól i pieprz

  • cebula biała

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z ości, drobno pokroić, przyprawić, włożyć upieczoną cebulę i przepuścić przez maszynkę. Następnie masę rozgnieść na 1 cm i zwinąć jak zrazy. Smażyć na masełku. Z tłuszczu który zostanie zrobić sos.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat