Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

panga w cieście na sposób japoński

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga
1 szt
cebula
2 szt
papryka konserwowa
1 szt
ogórki konserwowe
1 szt
oliwa
1 łyżka
mąka
1 łyżka
woda
1 łyzka
jajko
1 szt
olej
1 łyżka
ocet
2 łyzki
sól
1 łyżeczka
Sklep Prymat
koncentrat pomidorowy
200 dag
ostry keczup
2 łyżeczka
cukier
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: panga w cieście na sposób japoński

wymieszać składniki na ciasto na głębokim tłuszczu smażyć małe kawałki ryby maczane w cieście skłądniki zalewy zagotować rybę i warzywa układać warstwami w salaterce zalać gorącą zalewą i zostawić do schłodzenia na noc podawać z pieczywem udekorowane cytryną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak