Składniki:
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyzka |
mąka | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
estragon | 1 łyzka |
pieprz | d |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
filet z dorsza | 750 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyzka |
mąka | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
estragon | 1 łyzka |
pieprz | d |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
filet z dorsza | 750 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: