Składniki:
nerki | 1 kg |
oliwa | 7 ?y?ek |
cebula | 2 szt |
z?bki czosnku | 2 szt |
li?? laurowy | 1 szt |
m?ka | 2 ?y?ki |
rosó? | 1/2 szkl. |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
sherry | 1/2 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
nerki | 1 kg |
oliwa | 7 ?y?ek |
cebula | 2 szt |
z?bki czosnku | 2 szt |
li?? laurowy | 1 szt |
m?ka | 2 ?y?ki |
rosó? | 1/2 szkl. |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
sherry | 1/2 szkl. |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: