Przepis i sposób przygotowania na: sałatka grecka
Fetę najlepiej dodawać na samym końcu - unikamy wtedy zbytniego zmiażdżenia sera podczas mieszania.
oliwki czarne |
1 słoik
|
oliwki zielone |
1 słoik
|
sałata lodowa |
0,5 szt
|
papryka czerwona |
0,5 szt
|
papryka żółta |
0,5 szt
|
ogórek |
0,5 szt
|
pomidor |
1 szt
|
cebula |
0,5 szt
|
ser feta |
1 szt
|
czosnek |
1 ząbek
|
kukurydza w puszce |
1 szt
|
oliwa |
do smaku
|
przyprawy |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: