zupa z marchwi i szapragowej fasoli

zupa z marchwi i szapragowej fasoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    20 g
  • masło

    10 g
  • śmietana

    250 g
  • mąka

    10 g
  • fasola szparagowa

    20 ugotowana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

marchew oczyscic, umyć zetrzeć na tarce przesmażyć na masle, następnie zalac woda gotowac, następnie do wywary włozyć fasolę gotowac dalej, zrobić zawiesinę ze śmietany i maki po czym zupę podprawić zagotować :)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat