Składniki:
oliwa | 4 łyżki |
cebula | 3 szt |
pomidory | 5 szt |
grzyby leśne | 200 g |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
papryka | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina | 600 (na zrazy) |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | 3 szt |
pomidory | 5 szt |
grzyby leśne | 200 g |
śmietana gęsta | 1 szkl. |
papryka | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina | 600 (na zrazy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: