Składniki:
makaron rurki | 25 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
ser żółty | 100 g |
szynka drobiowa | 5 dag |
pieczarki | 4 sztuki |
śmietana | 50 ml |
mąka | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 0,5 szklanki |
koperek | 1 natka |
makaron rurki | 25 dag |
mleko | 0,5 szklanki |
ser żółty | 100 g |
szynka drobiowa | 5 dag |
pieczarki | 4 sztuki |
śmietana | 50 ml |
mąka | 1 łyżka |
kostka rosołowa | 0,5 szklanki |
koperek | 1 natka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: