Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 sztuka
rzodkiewka 1 pęczek
pomidor 2 sztuki
kukurydza 1/2 puszka
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
jogurt naturalny 1/2 szklanka
oregano 1/2 łyżeczka
sól
Bazylia suszona Prymat 1/2 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty pekińskiej i rzodkiewki

Kapustę siekamy, pomidory kroimy w kostkę, rzodkiewkę w ćwiartki, jajka w cząstki. Składniki ze sobą mieszamy. Składniki sosu mieszamy: jogurt i przyprawy i polewamy nim sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak