sos andalouse

sos andalouse

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżki
  • musztarda sarepska

    3/4 Słoiczka
  • natka pietruszki

    1
  • sos chili

    1 łyżka
  • sos tabasco

    1 łyżka
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • Majonez Napoleoński

    720ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę obieramy ze skórki w tym celu najlepiej ja opalić na ogniu lub upiec w piekarniku ,potem włożyć do reklamówki i zawinąć po czym zdjąć skórkę .
Jak już mamy wszystko gotowe to najlepiej to włożyć do pojemnika i zmiksować ,przygotowaną masę łączymy z majonezem i doprawiamy solą i białym pieprzem do smaku polecam do wszelkich pieczonych i grillowanych mies smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat