Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagnię z musztardą

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jagnię 7 kg
czosnek 15 ząbków
musztarda 1 słoik
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa 500 ml

Przepis i sposób przygotowania na: jagnię z musztardą

jagnię które nie ma skóry i jest sprawione naszpikuj ząbkami czosnku. nasmaruj musztardą i posól oraz popieprz. na samym końcu wysmaruj oliwą i nadziej na rożen. piecz aż mięso będzie miękkie,przekręcaj rożen by się upiekło ze wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 05.01.2012 12:48
już widzę jak Ty piekłaś takie jagnię - klepiesz bzdury dla punktów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak