Pasta mięsno-warzywna

Pasta mięsno-warzywna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wołowe

    30 gram
  • marchew

  • przecier pomidorowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

30 gram mięsa wołowego ugotować i zmielić. Marchew, pietruszke, seler ugotować i zetrzeć. Dodać 1 łyżke przecieru pomidorowego oraz doprawić sola i pieprzem . Bardzo dietetyczne danie ;)

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

klaudusia198888

13.12.2010 12:12
mozesz dac inne:)

Monika148

13.12.2010 11:59
czy musi byc mieso wolowe???

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat