Kawior z bryndzy po słowacku

Kawior z bryndzy po słowacku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    30 dkg
  • masło

    10 dkg
  • żółtko

    1 sztuka
  • gęsta śmietana

    1 łyżka
  • cebula

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bryndzę przetrzeć przez sito, utrzeć lub zmiksować z masłem, śmietaną i żółtkiem. Cebulę posiekać lub zetrzeć na tarce i wymieszać z masą serową. Doprawić do smaku papryką i kminkiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

zbysio

25.03.2012 23:06
smaczne

RenataZ-et

13.01.2012 00:07
super

Motorek

07.04.2011 00:14
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat