Przepis i sposób przygotowania na: Galaretki z kurczaka :
Przed podaniem wyjmować delikatnie z filiżanek . Dekorować . Podawać do nich sok z cytryny lub ocet zależnie od upodobań .
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
zielony groszek | 0,5 puszki |
woda | 1,5 l |
cebula | 1 szt. |
marchew | 3 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler | 1/8 szt. |
por | 1/2 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
czosnek | 3 roztarte ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: