Galaretka brzoskwiniowo-jeżynowa

Galaretka brzoskwiniowo-jeżynowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretka brzoskwiniowa

    1 sztuka
  • mandarynki

    4 sztuki
  • orzechy włoskie

    2 łyżki
  • galaretka

    1 jeżynowa
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Galaretki przygotowujemy według przepisu.Odstawiamy do stężenia.Kroimy w drobną kostkę.Rozkładamy do salaterek.Układamy cząstki mandarynek i orzechów.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnik

06.02.2012 15:56
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat