Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY DO RYBY

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
20 dag
cebula biała
0,5 sztuka
koper świeży
3 łyżka
marchew
0,5 sztuka
jabłko
0,5 sztuka
cukier drobny
0,5 łyżeczka
cytryna
1 plaster
oliwa
do smaku
pieprz
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY DO RYBY

Kapustę pokroić,dodać poszatkowaną cebulę i koper. Marchew i jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko połączyć z cukrem,oliwą i wyciśniętym sokiem z cytryny.Dokładnie wymieszać, odstawić na godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 02.12.2011 21:57
taką lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak