Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z pomarańczą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pomarańcza 1 szt
por (biała część) 1 mały kawałek
sól do smaku
pieprz do smaku
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z pomarańczą

Kapustę pekińską umyć, pokroić w cienkie paski. Por oraz obraną pomarańczę pokroić w kostkę. Wszystko wrzucić do miski, oblać surówkę olejem, posolić i popieprzyć do smaku i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 17.09.2012 10:43
Z pomarańczą nie jadłam, musi mieć ciekawy smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak