Pasta chlebowa- czosnkowa

Pasta chlebowa- czosnkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    40 dak
  • czosnek

    4 ząbki
  • szczxyior 1/2 pęczka

  • śmietana

    3 łyżki
  • sól,pieprz,mielona papryka

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek zmiażdżyć w prasce, dodać do twarogu. Następnie dodać śmietanę, posiekany szczypiorek. Doprawić solą , pieprzem i mieloną papryką, dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat