Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przecier pomidorowy z bazylia i czosnkiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory
10 sztuk
czosnek
3 zabki
bazylia
1 łyzeczka
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier pomidorowy z bazylia i czosnkiem

pomidory sparzamy a następnie polewamy zimna wodą. Zdejmujemy skóre, wydrążamy pestki. kroimy pomidory w kostkę. Na oleju smażymy pomidory, dodajemy zmiazdżony czosnek. dusimy aż powstanie papka , doprawiamy bazylia i pieprzem ,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak