Składniki:
mięso | 500 gram |
płucka | 200 gram |
wątroba | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 500 gram |
jajko | 1 sztuka |
woda letnia | ok 0,5 szklanki |
olej do smażenia | |
kucharek uniwersalny | do smaku |
mięso | 500 gram |
płucka | 200 gram |
wątroba | 300 gram |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 500 gram |
jajko | 1 sztuka |
woda letnia | ok 0,5 szklanki |
olej do smażenia | |
kucharek uniwersalny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: