Przepis i sposób przygotowania na: Galaretki wieprzowe
Kroki postępowania
Podajemy wyciągnięte z kubeczków, skropione octem i maggi.
golonko wieprzowe | 1 sztuka |
nóżki wieprzowe | 2 sztuki |
kostka rosołowa | 2 sztuki |
kucharek uniwerskalna | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
marchew | 3 sztuki |
seler | 1 sztuka |
pietruszka | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: