Składniki:
ser gołda | 40 dag |
ementalera | 20 dag |
wiśniówka | 1 kieliszek |
oregano | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
gałka muszkatołowa | 1 szt |
pieprz | |
byłka barowa | 1 szt |
wino wytrawne | 1 szklanka |
ser gołda | 40 dag |
ementalera | 20 dag |
wiśniówka | 1 kieliszek |
oregano | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
gałka muszkatołowa | 1 szt |
pieprz | |
byłka barowa | 1 szt |
wino wytrawne | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: