Zefir jabłeczny

Zefir jabłeczny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    10
  • białka

    3
  • cukier

    30
  • Biszkopty

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka zetrzeć na tarce do ziemniaków, następnie włożyć 3 białka, cukier i wymieszać trzepaczką. Przełożyć do formy i włożyć do zamrażarki. Następnie wyjąć masę i obłożyć biszkoptami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat