Keczupanga

Keczupanga

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    3 szt
  • jajka

    3 szt
  • ketchup

    5 łyżek
  • mąka

    4 łyżki
  • mleko

    1/4 szk
  • mąka

    do obtoczenia
  • oliwa

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pangę rozmrozić, umyć, pokroić na trzy części.

Wszystkie składniki na ciasto dokładnie wymieszać.

Każdy kawałek ryby obtoczyć w mące i włożyć je do ciasta. Odstawić na 10 minut.

Smażyć na oliwie około 7-8 minut z każdej strony

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

30.06.2011 08:37
ciekawe

wedith1

17.07.2010 08:59
Nazwa - rewelacja!!!!! :))))))

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat