Przepis i sposób przygotowania na: Barszczyk z warzywną wkładką
Zabielamy zupę śmietaną wymieszaną z mąką- chwilkę gotujemy.
Dodajemy odcedzoną fasolkę i mieszamy.
Przyprawiamy do smaku pieprzem i zieleniną.
buraki czerwone | 3 szt |
marchewka | 2 szt |
korzeń pietruszki | 1-2 szt |
fasolka biała z puszki | 1 puszka |
smietana kremowa | 150 ml |
pieprz | |
kostki rosołowe | 2-3 szt |
ziemniaki | 2 szt |
mąka | 2 łyżki |
posiekana zielenina | według uznania |
kapusta | 1-2 poszatkowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: