Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słodzone mleko skondensowane 1 puszka
kakao 2 łyżka
masło 2 łyżka
Biszkopty 20 dag
tłuszcz do formy

Przepis i sposób przygotowania na: krówki

W rondelku ze stali nierdzewnej na małym ogniu podgrzewamy: mleko, masło i kakao do momentu aż masa zgęstnieje. Lekko studzimy i dodajemy pokruszone biszkopty. wykładamy do natłuszczonej formy i pozostawiamy do ostygnięcia. Gdy masa będzie twarda kroimy na dowolne kawałki.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał G 16.10.2013 15:32
Bardzo fajny przepis
Kas2 09.10.2012 22:23
uwielbiam!!!
bartek8585 23.06.2012 23:48
smak z dzieciństwa
Aneta41 04.06.2012 20:42
mmmm super
fictor123 12.05.2012 16:21
mnam
Wacław 26.04.2012 10:04
fajny przepis !
Seba 30.03.2012 09:59
pycha
Karmel 02.02.2012 11:43
super
joanna77 02.02.2012 11:35
smaczne
Margo1 14.11.2011 08:34
uwielbiam
ronald88 02.11.2011 13:21
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak