Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
kefir | 1 litr |
jogort naturalny | 1/2 litra |
sok z połowy cytryny | |
ocet | 1 łyżeczka |
ogórek | 1 sztuka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
szczypiorek, koper i natka - posiekane | po 2 łyżki |
sól | do smaku |
botwinka | 1 pęczek |
kefir | 1 litr |
jogort naturalny | 1/2 litra |
sok z połowy cytryny | |
ocet | 1 łyżeczka |
ogórek | 1 sztuka |
rzodkiewka | 1/2 pęczka |
szczypiorek, koper i natka - posiekane | po 2 łyżki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: