Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta z indykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona kawałek
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
indyk 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z indykiem

Do garnka wlewamy pół szkl wody, dodajemy przyprawy i włączamy grzanie.
Mięso drobno siekamy, dodajemy go garnka.
kapuste grubo siekamy, dodajemy do garnka.
Mieszamy.
Gotujemy ok 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorlil 27.10.2011 12:20
i pyszne
dorlil 27.10.2011 12:20
i pyszne
suzana 26.10.2011 21:18
interesujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak