Ostry dip chrzanowy

Ostry dip chrzanowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kwaśna śmietana

    50 g
  • sok z cytryny

    -
  • chrzan

    1-2 łyżeczki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • rzeżucha

    2 łyżki
  • twarożek

    50 (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twarożek zmiksuj ze śmietaną.Dodaj chrzan, rzeżuchę przypraw sokiem z cytryny solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

15.05.2011 03:44
Dobre.

Goya

07.03.2011 18:22
super

dasada1

08.08.2010 21:04
mniam, mniam

Matik

03.08.2010 17:54
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat