Składniki:
masło | 2 łyżki |
pieprz | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
tłuszcz do smażenia | 6 łyżek |
wino białe wytrawne | 3/4 szklanki |
cytryna | 1 sztuka |
kostra rosołowa | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
masło | 2 łyżki |
pieprz | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
tłuszcz do smażenia | 6 łyżek |
wino białe wytrawne | 3/4 szklanki |
cytryna | 1 sztuka |
kostra rosołowa | 1 sztuka |
śmietana | 1/2 szklanki |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: