Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Kergulena a la sternik

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kergulena
600 g
cebula
3 szt
musztarda
3 szt
Sklep Prymat
żółtko jajek
2 szt
natka pietruszki
posiekana
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Kergulena a la sternik

Rybę oczyścić,opłukać,posypać przyprawami,polać masłem i upiec,cebulę obrać,opłukać,drobno pokroić wymieszać z musztardą,żółtkiem,drobno posiekaną natką pietruszki,doprawić do smaku i obłożyć ryby pod koniec pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak