Składniki:
małe ziemniaki | 8 szt |
mięso wołowe bez kości | 50 dag |
cebula | 2 szt |
fasola Jaś | 1 szklanka |
olej | 0,3 szklanki |
sól | 1 szczypta |
pęczak | 0,5 szklanki |
rosół wołowy | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
małe ziemniaki | 8 szt |
mięso wołowe bez kości | 50 dag |
cebula | 2 szt |
fasola Jaś | 1 szklanka |
olej | 0,3 szklanki |
sól | 1 szczypta |
pęczak | 0,5 szklanki |
rosół wołowy | 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: