Pieczeń w porach z pieprzem

Pieczeń w porach z pieprzem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1,2 kg
  • bulion

    1 szklanka
  • por

    2
  • masło

    5 dag
  • bita śmietana

    1/2 szklanka
  • mąka

    2 łyżka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso oprószyć przyprawami odstawić na godzinę. Piec 15-20 minut w 200 stopni C. Pory rozebrać owinąć w nie mięso. Piec ok. 30 minut jeszcze.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat