Ślimaczki z rzeżuchą

Ślimaczki z rzeżuchą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzeżucha

    5 łyżek
  • rzodkiewka

    5 sztuk
  • śledzie w oleju

    6 (płaty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę kroimy w plastry.Na każdym filecie kładziemy plasterki rzodkiewki i rzeżuchę.Zwijamy w rulonik.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kanu83

13.03.2012 20:35
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat