Nerki wieprzowe lub ozorki do jarzyn

Nerki wieprzowe lub ozorki do jarzyn

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • nerki wieprzowe

    2
  • jajko

    1
  • masło

    10 dkg
  • bulion

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nerki lub ozorki ugotować w bulionie. Pokroić na płaskie kawałki, wymaczać w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle. Podawać z jarzynami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Babciagramolka

06.12.2010 18:09
Zawsze robię tylko duszone- takich nie znałam.

buksiak12

31.08.2010 15:10
fajny przepis

Dorota71

31.08.2010 14:28
super

Emilia22

31.08.2010 13:21
ciekawy przepis

Emilia22

31.08.2010 13:20
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat