Przepis i sposób przygotowania na: tuna tataki
Posiekaną kolendrę wymieszaj z drobno pokrojonymi mango, czerwona cebulą, pomidorem, kiełkami, chili oraz oliwa z awokado i sokiem z cytryny. Podawaj do tuńczyka i przegrzebków.
polędwica z tuńczyka | 20 dag |
przegrzebki | 30 dag |
mango | 1 szt. |
limonka | 2 szt. |
cytryna | 1 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
pomidor | 1 szt. |
kolendra | 1 pęczek |
chili | 4 małe szt. |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
kiełki | (groszku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: