Przepis i sposób przygotowania na: Peperonata- paprykarz
Następnie dodajemy pokrojone pomidory bez skórki- gotujemy około 15 minut .
Na koniec dodajemy pieprz i ocet balsamiczny- mieszamy i gotujemy jeszcze parę minut.
kiełbasa | 20 dag |
papryka czerwona | 3 szt |
pomidory dojrzałe | 4 szt |
cebula | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
oliwa | kilka łyżek |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: