Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
pieczona pierś z kurczaka | 25 dag |
jogurt naturalny | 800 ml |
sok z cytryny | 1 łyżka |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
woda | 1 (z ogórków kiszonych) |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
botwinka | 1 pęczek |
pieczona pierś z kurczaka | 25 dag |
jogurt naturalny | 800 ml |
sok z cytryny | 1 łyżka |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
woda | 1 (z ogórków kiszonych) |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: