tilapia z cebulą

tilapia z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z tilapi

    1 kg
  • cebula

    1 szt
  • oliwa z oliwek

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • estragon

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Umyte i osuszone filety nacieramy oliwą wymieszaną z drobno pokrojoną cebulą solą pieprzem i estragonem.Odstawiamy na 15 min i pieczemy na tacce z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

19.10.2011 16:40
dobra rybka

Krystyna32

16.10.2011 12:01
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat