Składniki:
bułki kajzerki | 4 szt |
grzyby świeże | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
parmezan starty | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
bazylia | 1 łyżka |
twaróg | 20 dkg |
bułki kajzerki | 4 szt |
grzyby świeże | 15 dkg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
parmezan starty | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
bazylia | 1 łyżka |
twaróg | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: