Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolą i szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała fasola 1 szklanka
szpinak 15 dag
kapusta pekińska 5 liści
cebula biała
pieczony kurczak 30 dag
sól
sok z cytryny
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolą i szpinakiem

Fasolę ugotować, odcedzić, ostudzić. Szpinak oczyścić, wrzucić na 2 min na osolony wrzątek, liście kapusty pekińskiej posiekać, cebulę drobno pokroić, upieczone mięso pokroić w kostkę, wymieszać wszystkie składniki, skropić sokiem z cytryny zmieszanym z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak