Składniki:
migdały | 25 dag |
cukier | 25 dag |
jajko | 6 |
cytryna | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżka |
cukier waniliowy | |
kremówka | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżka |
syrop pomarańczowy | 2 łyżka |
czekolada do posypania |
migdały | 25 dag |
cukier | 25 dag |
jajko | 6 |
cytryna | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżka |
cukier waniliowy | |
kremówka | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżka |
syrop pomarańczowy | 2 łyżka |
czekolada do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: