Składniki:
szynka konserwowa | 7 plastrów |
jajko | 2 sztuki |
żółty ser | 10 dag |
serek topiony | 1 sztuka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
papryka | 1/2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion | 1/2 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
szynka konserwowa | 7 plastrów |
jajko | 2 sztuki |
żółty ser | 10 dag |
serek topiony | 1 sztuka |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
papryka | 1/2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion | 1/2 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: