Składniki:
Zrazówka wołowa | 1 /2 kg |
masło do smażenia | 1 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1 |
kalarepa | 1 |
cebula biała | 1 |
kalafior | 1/2 główki |
marchew | 1 |
szparagi | |
wino czerwone | 1 szklanka |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 opakowanie |
Zrazówka wołowa | 1 /2 kg |
masło do smażenia | 1 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1 |
kalarepa | 1 |
cebula biała | 1 |
kalafior | 1/2 główki |
marchew | 1 |
szparagi | |
wino czerwone | 1 szklanka |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: