Przepis i sposób przygotowania na: Kruche babeczki z kremem budyniowym i malinami
Kroki postępowania
Dodać margarynę Kasia pokrojona w małe kostki, jajko i zagnieść ciasto. Ciasto zawinąć w folię i wstawić do lodówki na 30 minut.
budyń | 1 sztuka |
mleko | 1/2 litra |
cukier | 2 łyżeczki |
bita śmietana | 3 łyżki |
maliny świeże | 30 szt. |
margaryna | 1/2 kostki |
margaryna do smarowania formy | 2 łyżki |
mąka | 1,5 szkl. |
cukier | 1/3 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: