Sposób przygotowania

Cebulę zeszklić na maśle,wbić jajka. Drożdże rozpuścic w wodzie i zalać \"jajecznicę\". Wszystko razem smażyć.Posolić do smaku i na końcu posypać majerankiem.
Smakuje na cieplo i na zimno.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 8
    original
    Opublikowano

    kotlet

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    wzorowy przepis
  • 0
    dscn0385-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    Po pierwsze ten "przepis" nie ma nic wspólnego z czeską kuchnią, a już tym bardziej z pastą zwaną Pomaźanka. Po drugie podajesz totalnie sknocony przepis na starą polską jajecznicę zwaną "fałszywy móżdżek" - jednak drożdży się do niej w niczym nie rozpuszcza, a roztapia na podsmazonej cebuli!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !